062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Najbolji trubači Beograd za svadbe i veselja

Svi znamo koliko je potrebno za dobru organizaciju nekog slavlja. Imamo hrpu papira oko sebe, sa listama gostiju, spiskom restorana, pa hran, piće…. A da liste znali da je muzika na tom slavlju upravo najvažniji sastojak. Toliko bitan da ako je neodgovarajuća, ne vredi vam ni najbolji restoran i najskuplja pića. Dok sa druge strane, i najprosečniji događaj može lako biti i najbolji na kojem ste ikada bili ako je muzika, orkestar najbolji. Upravo sada imate takvu priliku, kakvo god slavlje da organizujete, pozovite nas i budite sigurni da ste napravili pravi izbor.

Mi smo najbolji trubači u Srbiji, Beograd nas pamti na svim dešavanjima, na proslavama i žurkama. Videli su nas milioni ljudi za sve ove godine. Od medijskih kuća sa nacionalnom frekvencijom, najpopularnije emisije, poznati pevači iz Srbije i regiona uvek su zvali Marka Danića i njegov trubački sastav po turnejama, na privatnim i glamuroznim proslavama VIP ličnost.

Pobedničke trube u Beogradu

Budite deo pobednika, osetite taj trenutak nezaboravni kao svi na festivalima trubača kada smo nastupali. Budite deo najboljih provoda kao slavne ličnosti. Poželite svoju omiljenu pesmu na vaš dan, iznenadite svoje bližnje, dragu osobu, kumove i goste. Neka svi znaju da ste baš vi slavili toga dana i da je baš kod vas bilo najbolje.

Deset najboljih trubača Srbije na čelu sa višestruko nagrađivanim i najboljom trubom Srbije Markom Danićem, učiniće vaš najradosniji dan posebnim. Svakom pesmom, svakim minutom, moći ćete da vidite kako se raspoloženje i radost vaših gostiju podiže, pesmom za pesmom, izaberite redosled, trenutak za svaku pesmu, veselimo se svi zajedno.

Zbog vas i ljubavi prema pesmi već više od dvadest godina slavimo sve vaše trenutke, od svadbi do rođendana, od slava do novih godina, lične i nacionalne praznike, veselja i žurke. Samo poželite najbolji provod i pozovite nas, uverite se zašto nas često preporučuju i svake godine na isti praznik.

Trubači Beograd nezaboravan provod

Budite deo nezaboravnih provoda, ostanite upamćeni samo kao najbolji slavljenik, jer sa nama je to moguće. Neka svi prepričavaju vaše veselje jer sada imaju razloga da vas pamte bolje nego druge, sa vama su toga dana bili najbolji trubači Srbije i najbolja truba Marko Danić.

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

062/85-00-253

065/65-94-508

kontakt@trubaci-srbije.rs

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube