062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Menadžer preporučuje Trubači Ljubljana

Svi hvale trubače kada čuju orkestar Balkanika da svira na veseljima povodom proslave rođenja deteta, svadbe, veselja. Potvrdiće vam mnogi da su vrhunski trubači glavni izvor dobre zabave na svakom veselju.

Trubači Ljubljana dočekuju goste, kumove, prate svatove uz najlepše pesme i kola koja vi kao domaćin možete odabrati. Birajući pesme iz našeg repertoar koji je najveći repertoar trubačke muzike, vašim ćete zvanicama priuštiti najbolji provod.

Bez najboljih trubača nema pravog veselja a trubači Ljubljana će ulepšati svaki momenat najboljom muzikom.

Kako bi ste se najbolje zabavili, pripremili smo za vas izbor najboljih pesama.

Pesme i kola možete poručivati od našeg orkestra na veselju kada poželite ili pripremiti unapred pesme koje će naš orkestar svirati.

Za vas smo takođe sastavili liste pesama koje se najčešće traže za veselja povodom svadbi, veridbi, punoletstva, krštenja i drugim povodima. Listu pesama možete korigovati – menjati redosled pesama, dodavati i uklanjati pesme kako god želite i volite a naš orkestar će na proslavi svirati pesme kako ste vi odredili.

Pozovite menadžera trubača Slovenija

Za nas je najvažnije da vam ulepšamo svaki trenutak na veselju. Trubači Ljubljana su orkestar koji će najboljom trubačkom muzikom ulepšati svaku vrstu slavlja. Veselite se uz najbolje i najkvalitetnije a sve što je potrebno jeste da nam se javite. Pozovite nas i uživajte u vrhunskoj trubačkoj muzici.

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

062/85-00-253

065/65-94-508

kontakt@trubaci-srbije.rs

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube