062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Ljubav prema trubi odvela nas je u sve gradove

Kada se pomene slavlje, uglavnom kroz glavu nam se provlače slike gde mnogo ljudi igra i peva. To je tačno, ali kad pomenemo najbolji provod, tu smo sigurni da se nešto posebno dogodilo, nešto najbolje i najlepše što se ne dešava tako često. U pravu ste, takav provod mogu da prirede samo najbolji, a sada imate priliku da sa najboljima to i ostvarite, jer mi smo najbolji trubači Srbije.
Pre mnogo godina smo našu ljubav prema trubi i dobroj pesmi sabrali u orkestar pod vođstvom Marka Danića. Marko je nakon uspešnih godina napretka postao prva truba Srbije, a njegov orkestar najpoznatiji širom zemlje i regiona.

To smo postigli zahvaljujući vama, vi koji volite najbolje provode, najbolje pesme, želite da osetite sjajne zvukove prodornih truba, uvek ste nas pozivali i uživali zajedno sa nama. Tako je bilo kada su vam se rađala deca, kada ste slavili veridbe, kumstva, svadbe i rođendane. Želeli ste da nas čujete u prelepim dvoranama, klubovima, na svim mestima gde je slavlje organizovano i gde se očekivala najbolja muzika.

Uveko smo bili uz vas i zajedno smo slavili sve događaje. Tako je i danas, najbolje trube za koje ste čuli su i dalje uz najbolji provod. Nezaobilazni zvuci truba kada želite da istaknete svoj podvig, svoj uspeh, slavlje i obradujete sve svoje goste.

Pratili ste nas na velikim skupovima, festivalima i saborima, slušali ste naše trube kao prateće muzičare poznatih ličnosti estrade i ne samo u Srbiji, nego i zemljama koje okružuju. Postali smo redovni gosti live emisija na nacionalnim frekvencijama.

I sada smo tu opet, za vas, baš za vaše slavlje, za vašu radost koju želite da uveličate. Najbolji mogući način su upravo trube. A mi smo najbolji trubači koje možete sa lakoćom imati već danas.
Budite bolji od ostalih pre vas, sa Markom Danićem i njegovim trubačkim orkestrom svakako postižete najbolji i zagarantovan provod koji će vaša porodica, gosti, kompije i daleko u vašem mestu čuti, i osetiti energiju radosti koju samo sa nama možete da imate.

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

062/85-00-253

065/65-94-508

kontakt@trubaci-srbije.rs

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube