062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Koliko trubači sarađuju sa drugim muzičarima

Trubači Balkanika su vrhunski majstori trubačke muzike i odlično sviraju trubačku narodnu i zabavnu domaću muziku i razne druge vrste muzike. 
Ako ste ljubitelj trube i trubačke muzike onda Vam je veoma jasno da nekad pesma bolje zvuči kad se odsvira na trubi, jer truba može da istakne ono što drugi instrumenti ne mogu. Truba pesmi daje dušu i zato ljudi više vole da se vesele uz trubu i trubače.
Truba omogućuje da se pesma istakne u svoj lepoti muzičkog izvođenja. Trubači Balkanika su majstori trubačke muzike ali takođe volimo da sviramo i sarađujemo sa drugim muzičarima.
Trubači Balkanika na mnogo nastupa sviraju sa velikim brojem estradnih umetnika, kao što su pevači narodne domaće muzike a kao što je poznato, domaća narodna muzika i trubačka muzika idu ruku pod ruku i često se prepliću. Iz tog razloga je jasno da se trubači i trubačka muzika apsolutno slažu i uklapaju u mnogim segmentima sa drugim vrstama muzike.
Zato trubači Balkanika sviraju trubačku muziku na koncertima zvezda estradne muzike kako u Srbiji tako i u inostranstvu. Da bi podstakli veselje na svojim koncertima, mnoge zvezde domaće muzike zovu trubače Balkanika da sviraju na njihovim koncertima i razvesele sve prisutne. Trubačka muzika u pravom momentu na koncertu narodne muzike je prava stvar da atmosferu dovede do usijanja. 
Osim sa popularnim muzičarima koji pevaju i sviraju narodnu i muziku trubači Balkanika sarađuju i sa di-džejevima koji miksuju vrhunsku muziku zajedno sa zvukom trube i trubačkih pesama. Di-džejevi od poznatih nam pesama stvaraju nove hitove i često pozivaju trubače da dođu na njihove nastupe i da u nekom trenutku od sviraju odličnu trubačku muziku koja zvuči savršeno uklapajući se sa muzikom koju di-džej pravi.  
Trubači Balkanika se uvek se rado odazivaju pozivu svih muzičara jer je našem trubačkom orkestru cilj da imamo dobru saradnju sa kolegama, sa muzičarima iz raznih oblasti.
Zato se trubači pojavljuju na koncertima slavnih ličnosti kao i na raznim predstavama na televiziji. Trubači Balkanika putuju po celom svetu, Srbija i okruženje su mesto gde naši trubači redovno sviraju. Trubački orkestar Balkanika sarađuje sa mnogim izvođačima domaće i strane muzike. Truba je bila i ostala najzanimljiviji instrument koja se u Srbiji uvek voleo, ali trubačku muziku vole i narodi u Makedoniji, u Bosni, Rumuniji, Bugarskoj i u ostalim državama u okruženju.
Balkanci uvek vole trubu i njima je truba izvorni muzički instrument pa zato trubači Balkanika imaju puno posla svirajući na svadbama, rođendanima i svim drugim proslavama.Ako i Vi organizujete slavlje, pozovite najbolje trubače – orkestar Balkanika.

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

062/85-00-253

065/65-94-508

kontakt@trubaci-srbije.rs

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube