062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Kako su trubači Balkanika postali najtraženiji orkestar za slavlja

Mi smo umetnici sa prostora Balkana, tačnije iz južne Srbije koji sviraju najlepše pesme i za svako veselje mi smo najbolji i rado pozvani trubački orkestar.

Trubači na koncertu

Kako sviramo svu muziku koju slušaju i uz koju se vesele narodi Balkana, veoma je lako nastao naziv trubači Balkanika koji upravo označava trubače koji poznaju svaki kraj, svaki običaj, svaku vrstu muzike i veselja svih naroda u zemljama bivše Jugoslavije. Naše znanje narodnih pesama i kola omogućuje nam da kvalitetnu trubački muziku sviramo u Srbiji i Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Sloveniji, Makedoniji, Hrvatskoj i uvek nas svugde dočekuju sa radošću. Svi znaju da smo mi trubači koji su veoma poznati i popularni. Pozovite nas i vi pa ćete videti koliko dobro i kvalitetno trubači Balkanika sviraju.

Bez obzira da li pravite venčanje, veridbu, veselje, krštenje, slavite povodom rođenja deteta ili godišnjicu nekog lepog događaja, mi smo pravi izbor za vas. Drugačiji od drugih trubačkih orkestara jer smo jednostavno rečeno najbolji a u naš se kvalitet veoma lako i brzo možete uveriti kada poslušate neke od video snimaka koji su postavljeni na YouTube.

Trubači na veselju u Parovima

Znaćete odlično kako trubači Marka Danića sviraju, koliko dobro sviramo i stare i nove pesme, domaću i stranu muziku, džez muziku, valcere, narodnjake i sve ostale žanrove koje volite da slušate.

Pozovite najbolje trubače jer ćete tako vašem gostima priuštiti savršeno zadovoljstvo i veselje uz vrhunsku muziku trubača.

Mi smo orkestar koji je postojan. Sviramo zajedno 20 godina i svaki od naših članova trubačkog orkestra ima veliko iskustvo svirajući trubu još od najmlađih dana. Prošli smo celu bivšu Jugoslaviju i zemlje Evrope u kojima žive naši ljudi koji nas sa radošću pozivaju na svoje vesele događaje, jer morate se složiti da nema pravog veselja na kome nisu pozvani trubači.

Upravo zato trubači Balkanika su tu kad dolaze gosti. Svi već znaju čim nas ugledaju da sledi odlična zabava.

Trubači Balkanika sviraju najbolje su spremni da na vašim radosnim događajima nastupaju sa nekim od najvećih hitova muzike koju vaši gosti i vi domaćini poručite. Vi znate da smo mi najbolji i uz nas je svako veselje još lepše i još bolje. Trubači Balkanika su nenadmašni kad se najavoljuje iznošenje torte pred goste. U to ćete se vi odmah i brzo uveriti kada čujete kako sviraju trubači Balkanike koji će vašem gostima ulepšati svaki trenutak na veselju.

Kada nas budete pozvali, sa nama se lako možete dogovoriti o datumu i vremenu našeg nastupa na vašem srećnom događaju. Na veoma jednostavan način možete izabrati pesme koje želite da se sviraju sa našeg sajta na kome se nalazi spisak najpopularnijih pesama koja se najčešće za svadbu naručuju.

Možete odabrati one koje su vama najlepše a ukoliko neku pesmu ne vidite na spisku, možete nas slobodno kontaktirati jer je velika verovatnoća da smo propustili da stavimo određenu pesmu jer imamo više od 1.700 pesama na našem repertoaru. Zato nam se javite i mi ćemo na vašem veselju napraviti vama i vašim gostima pravo zadovoljstvo.

POGLEDAJTE NAŠE NASTUPE

Nastup u Parovima na HappyTV

Ulazak u Parove uživo na HappyTV

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube