062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Kako izabrati najbolju  muziku za venčanje

​Kada birate savršenu muziku za Vašu proslavu ili venčanje to mora biti neki izuzetno kvalitetan bend. Da bi bend bio dovoljno dobar da svira na vašem venčanju mora zadovoljiti nekoliko glavnih uslova a jedan od tih uslova je da bend ima repertoar koji odgovara vama ali i vašim gostima.

Kod svakog benda koji svira na venčanjima i svadbama nalazi se repertoar svirki koji najčešće sviraju. Iako mnogi bendovi u Srbiji koji sviraju po svadbama i veseljima znaju da sviraju različitu vrstu muzike ipak je velika većina orijentisana ka nekoj vrsti muzike a najčešće su to narodne pesme. Međutim, mnogi bendovi koji sviraju domaće narodne pesme itekako dobro znaju da odsviraju i otpevaju strane pesme. Zato prilikom izbora benda koji će svirati na Vašem venčanju i svadbenoj proslavi, trebate pozvati i kontaktirati ih kako bi ste dobili informaciju o tome šta imaju na repertoaru. 

Vrhunska kvalitetna muzika za venčanje zahteva kvalitetan i iskusan bend a da bi ste videli kako koji bend svira, ne vrede vam reči već isključivo snimak sa nekog od nastupa. Srećom, danas postoji toliko mnogo informacija koje će vam pokazati koliko je neki bend dobar, pa tako jednostavnim ukucavanjem imena benda na YouTubu možete pronaći snimke koje su oni svirali na različitim proslavama i venčanjima. 

Samim tim ćete sebi olakšati izbor benda za venčanje i za proslavu kao i za bilo koju drugu vrstu veselja koje organizujete. 
Nakon što izaberete bend neophodno je sa njima se dogovoriti koju vrstu muzike želite da sviraju i koju vrstu muzike eventualno ne želite da sviraju na Vašoj proslavi a to znači da neko od gostiju ako traži određenu pesmu, a ukoliko vi ne želite da se ta pesma svira, unapred dostavite listu pesama koje ne želite da se sviraju. Ovu je izuzetno važno kako ne bi ste na vašoj svadbi slušali pesme koje vam se ne dopadaju ili još gore pesme koje nekom od gostiju nisu ugodne.
Kod izbora benda za venčanje takođe je bitno da se napravi spisak pesama koji volite Vi ali koje vole vaše zvanice. Potpuno je jasno da se ne može svima udovoljiti u potpunosti pa tako ćete i vi najverovatnije slušati neke pesme koje ne volite zarad zadovoljstva vaših gostiju. 

Cilj izbora kvalitetnog benda za venčanje je da upotpunite osećaj zadovoljstva i Vaš najsrećniji dan se provedite uz najbolju muziku a kad smo kod muzike, izbor trubača za venčanje i svadbu mnogima je jedan od sastavnih elemenata organizovanje venčanja. Zato je izbor trubača izuzetno bitan ali i jednostavan zahvaljujući našem sajtu na kome možete videti snimke sa svadbi, venčanja, audio i video formatu. Možete pogledati video na Youtube kako nastupamo i koliko dobru muziku sviramo pa nas pozovite da zakažemo termin. Naš orkestar dolazi u svaki grad u Srbiji gde sviramo najbolju trubačku muziku.

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

062/85-00-253

065/65-94-508

kontakt@trubaci-srbije.rs

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube