062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Kad zasviraju najbolji trubači

Trubači Balkanika su za vas pripremili najlepše pesme koje možete da poželite. Brojke u muzici ne govore mnogo ali naš repertoar koji se sastoji sa više od 2.500 pesama će vam sigurno značiti jer možete da poželite bilo koju pesmu na vašem veselju i da budite sigurni da ćete vi i vaši gosti uvek moći da naručite pesmu koju najviše volite i uz koju ćete se najviše veseliti.

Žikina Šarenica nastup Balkanika

Orkestar trubača Balkanika koji svira najbolju muziku Balkana, poznaje odlično svaki običaj, svaki kraj. Orkestar koji zna koja se muzika gde voli slušati, koji ritam ljudi vole će vama i gostima, prijateljima najlepšim pesmama ulepšati zabavu. Uz nas veselje duže traje jer orkestar Balkanika postoji dugi niz godina i ima veliko iskustvo u sviranju pesama i kola na veseljima i proslavama širom Balkana, sirom država bivše Jugoslavije ali i širom Evrope.

Tradicionalno i veselo je naš moto, volimo narodno i odlično sviramo svu vrstu muzike. Na našem repertoaru se pored domaćih nalaze i poznati hitovi stranih pesama, narodna kola ali i valceri.

Orkestar trubača Balkanika je sastavljen od 10 vrhunskih trubača. Mi smo spremni da ulepšamo svaki vaš trenutak jer uz trubače Balkanika vaše veselje će biti događaj o kome se priča.

Uz naš orkestar će se svi vaši gosti veseliti

Mi sviramo srčano, jer za nas muzika nije samo zapis u notama muzika je ono što čovek oseća, što ga čini srećnim. Muzika dolazi iz duše, iz srca i zato muzika koju svira orkestar Balkanika podiže atmosferu na veselju.

Parovi - nastup trubača Balkanika uživo

Orkestar Balkanika svira najlepše pesme i vaši gosti će biti u prilici da naruče pesme koje god požele. Bez obzira da li su mlađi ili stariji naš orkestar trubača zna pesme od najstarijih vremena, one izvorne narodne pesme do najnovijih modernih hitova estradne muzike. Zato vam od srca želimo da se provedete najbolje uz naš orkestar koji je uvek spreman i raspoložen da vama i vašim gostima upotpuni trenutke zadovoljstva, da vam ulepša svaki momenat i najboljom muzikom oraspoloži sve prisutne. Za Vas smo pripremili najbolje pesme a čak i unapred možete nam napisati spisak pesama koje želite da se sviraju u određenom trenutku vaše proslave, bilo da se radi muzici koja prati svadbenu povorku, pesmama pre venčanja ili posle venčanja, o muzici i pesama koje se sviraju u trenutku kada se iznosi torta pred goste.

Trubači Balkanika mogu da nastupaju i u pauzama kada se redovni muzički orkestar odmara. Na vašem veselju i po vašoj želji možemo svirati u bilo kom trenutku u kome bi to zaželite.

Pozovite nas da bi vaši gosti vi bili srećni i veseli i uživajte uz najbolju muziku trubača. Za vas smo uvek dostupni i uvek online, odgovaramo odmah bilo da nas pozovete putem telefona, SMS poruke, Vibera ili Whatsapp-a. Uživajte uz najbolju muziku i najbolje veselje uz trubače Balkanika.

POGLEDAJTE NAŠE NASTUPE

Nastup u Parovima na HappyTV

Ulazak u Parove uživo na HappyTV

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube