062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Hit za hitom uz trubače Balkanika

Svaki čovek i žena bili mladi ili stari žele da se vesele, da se raduju uz najbolju muziku i najlepša kola. Često želimo da se radujemo čak i bez povoda a kad do povoda dođe onda se obavezno pozovu trubači. Kad pozovemo vrhunske trubače znamo da ćemo garantovano imati odlično slavlje a kako slavlje može biti veliko je malo, to će uz trubače uživati porodica i najbliži prijatelji ili mnogobrojne zvanice.

Trubači za proslave

Kad želite da se odlično provedete i obeležite bitan događaj, najbolji trubači Srbije su tu zbog vas. Pre više od 20 godina sastali smo se da bi smo ostvarili jedan cilj, da postanemo najbolji orkestar u Srbiji. Više puta Guča je nagradila naš orkestar prvom nagradom a mi smo pokazali Srbiji i svetu da najbolje pesme i kola sviramo do savršenstva. Izvodeći trubačku muziku na slavljima i veseljima kako u Srbiji tako i u inostranstvu dobijamo mnogobrojne pohvale od gostiju i domaćina, preporuke od svih koji su nas makar samo jednom čuli kako sviramo. Za nas nema pesme koje ne znamo, kola koja ne umemo da odsviramo. Splet pesama i kola, hitova narodne i zabavne muzike, starih i novih pesama po vašoj želji i po vašem izboru, u jednoj rečenici to je nastup Balkanike na vašem slavlju.

Gosti se uvek ponovo raduju kada čuju kako orkestar Balkanika svira uživo a mnogi su gledali samo naše nastupe na televiziji u popularnim TV emisijama kao što je rijaliti Parovi ili emisije Žikina šarenica.

Uz najbolje prodorne zvuke naših truba, svaki vaš gost osetiće vrelinu trubačke muzike. Naš kvalitet nadaleko je poznat i zato smo česti gosti u svim gradovima regije kao i u državama Evrope odakle nas često pozivaju na svečanosti veselja. Kada žele da svojim stranim prijateljima pokažu odakle dolaze i kako se veseli u Srbiji, pozivaju se trubači Balkanika.

Uz naš nastup slaviće celo mesto zajedno sa vama. Prodorni zvuci naših truba preneće svima u vašem kraju poruku da je najbolje veselje kod vas, da imate razloga za slavlje a već po zvuku truba našeg orkestra znaće da nastupaju prvaci Srbije.

Osim što smo nastupali na najgledanijim televizijama često nas pozivaju i estradni umetnici sa kojima na koncertima nastupamo kao prateći orkestar, čineći publiku još radosnijom.

Trubači Nastupaju na televiziji
Od pamtiveka pa do danas truba je bila i ostala omiljeni instrument koji se uvek koristi kada se obeležava važan događaj. Uz trube se veseli i slavi, uz trube se raduje, a najbolji trubači Srbije sa trubama u rukama dolaze na vaše slavlje. U svečanoj povorci 10 trubača podiže atmosferu na vašim slavljima.

Bilo veliko ili malo slavlje uz trubače Balkanika biće najbolje.

Kada nagrađivani trubači našeg orkestar nastupe veselje počinje, ređaju se hitovi za hitom, i svi se dižu na noge da se vesele uz najlepša kola i hitove.

Pozovite nas i jer smo mi pravi način da proslavite i veselite se kako zaslužujete. Zabeležite naš broj telefona, pošaljite nam poruku ili nas pozovite i zakažite datum i mesto gostovanja na vašem slavlju.

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

062/85-00-253

065/65-94-508

kontakt@trubaci-srbije.rs

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube