062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Dovedite trubači Smederevo na veselje

Svi jedva čekaju trenutak kada se bliži slavlje i kada uz trubači Smederevo na vašem veselju živom muzikom orkestar Marka Danića dočekuje goste. Kada poželite da vaše veselje bude najbolje olakšajte svoj izbor i pozovite naš orkestar koji kao garancija pravog slavlja dolazi na vaše veselje u tačno dogovorenom trenutku.

Trubači Beograd na venčanju

Mi smo orkestar poštenih trubača koji uvek ispunio našu reč i shodno tome na vašem slavlju možete očekivati vrhunski provod.

Za vaša velika i mala slavlja

Bilo da je veselje malo ili veliko, jedno je sigurno da će gosti biti zadovoljni a o vašem slavlju pričaće se dugi niz godina. Uz trubački orkestar koji je poznat u celoj Srbiji, govori se već dve decenije i slavi se povodom rođendana, punoletstva, veridbe, venčanja, proslava godišnjica braka i mnogobrojnih drugih slavlja.

Poznati trubači na veselju

Mi smo orkestar sastavljen od najboljih majstora trube koji sa vrhunskim zadovoljstvom na vašem slavlju nastupa da bi se gosti veselili najbolje.

Svakoga dana u Srbiji organizuje se neko slavlje a trubači Smederevo uvek su raspoloženi da vrhunskom muzikom podignu atmosferu na vašem veselju. Uživa domaćin i slavljenici, familija i svi prisutni uz orkestar o kome svi pričaju i govore.

Trubači kakvi se samo poželeti mogu na vašem slavlju garantuju odličan provod i sa svojim iskustvom, znanjem i kvalitetom od vaših i veselja učiniti događaj o kome će se pričati dugi niz godina.

Zašto nas svi hvale jer su sigurni da će pozivom našeg orkestra gosti uvek biti veseli.
Trubački orkestri obavezni su na svim slavljima. U Srbiji se od pamtiveka trubačka muzika čula izdaleka i kao takva, truba je postala instrument koji je nezaobilazan na svakom slavlju.

Trubači Smederevo cena

Cena našeg orkestra je veoma povoljna samo 100€ jer se mi trudimo da izađemo u susret i svim vašim željama. Za one koji žele da se o njihovom veselju priča jer su nastupali trubači Guče sa 10 ili više majstora trube u orkestru, cena se kreće od 3.000 € do 5.000 €.

Kvalitet našeg orkestra možete videti i na video snimcima, nastupa u Parovima, na televizijama i snimanju novogodišnjeg programa kao emisije Žikina šarenica.

Svi će vam potvrditi koji su bili na slavljima na kojima je orkestar Marka Danića nastupao da je naš orkestar najbolji od svih.

U to ćete se uveriti vrlo brzo kada začujete prve trube našeg orkestra a nakon slavlja.

Kvalitet naš ne poznaje granice i zato smo rado pozivani i u države okruženja kao i u Evropu – Nemačku, Austriju, Švajcarsku.

Javite nam se da na vašem slavlju uživate u vrhunskoj trubi orkestra Marka Danića.

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

062/85-00-253

065/65-94-508

kontakt@trubaci-srbije.rs

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube