062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Bliži se proslava – vreme je da pozovete trubače

Kako se bliži dolazak veselja i kako krću pripreme da veselje protekne u najboljem redu tako dolazi i vreme kada se traže trubači. Odavno je poznato da bez trubača i nema pravog veselja a kako bi veselje bilo živo i atmosfera na veselju bila podignuta do najvišeg nivoa, do usijanja, sve što je potrebno jeste pronaći iskusan trubački orkestar.

Naravno trubači za veselja su tu da vama i vašim gostima stvore sreću i zadovoljstvo. Naš orkestar uvek svira vedro i veselo a raznovrsnom domaćom trubačkom muzikom i ponekom stranom pesmom i hitom koji vaši gosti i požele da slušaju i da se vesele ulepšava trenutke slavlja.

Orkestar Trubači Balkanika sa ponosom će učiniti da svi gosti na vašem veselju uživaju uz najbolju muziku trubača. Naš orkestar ima veliko iskustvo u sviranju trubačke muzike trubačkih kola, pesama. Svirali smo sa najpoznatijim estradnim umetnicima u Srbiji i u inostranstvu. Zvali su nas na koncerte domaće i strane muzike a takođe gostovali smo i u rijalitiju Parovi.

Žikina Šarenica nastup Balkanika

Naravno, nastupali smo i u emisiji Žikina šarenica koja se bavi kulturnim nasleđem Srbije. Najbolja muzika i najkvalitetniji trubači su upravo vama na raspolaganju da nas pozovete u bilo koje doba dana, bilo kada tokom cele godine kako bi smo na vašem veselju svirali vrhunske trubacke pesme.

Kada nam se javite, sa nama ćete se veoma lako dogovoriti o vrsti muzike koju želite da trubači sviraju na vašem veselju kao i rasporedu kada želite da trubači nastupe. Naš orkestar može da dočekuje svatove, prati svatove po mladu, svira pre i nakon čina venčanja. Sa nama se uvek možete lako dogovoriti jer orkestar vrhunskih trubačkih umetnika je vama uvek na raspolaganju da na vašim svečanostima podigne atmosferu do usijanja.

Mi smo iskusan trubački orkestar, čiji su svi članovi vrsni muzičari koji dugi niz godina nastupaju na proslavama i veseljima a trubu sviraju od svojih najmlađih dana.

Najviše trubači dolaze u Beograd gde se priređuje i najviše proslava ali i u svaki drugi deo Srbije gde muzikom ulepšavamo svako veselje, proslavu punoletstva, krštenje, rođenje dece kao i mnoge druge svečanosti.

Orkestar trubača možete pozvati putem telefona, Viber-a ili Whatsapp-a a vođa našeg orkestra će odmah odgovoriti na poziv ili poruku i sa Vama sve dogovoriti o mestu i datumu nastupa.

Trubačiki orkestar Marka Danica svira najbolje i u to ćete se vrlo lako uveriti kad poslušate da čujete kako trubači marka Danica zvuče u Parovima. Na našem sajtu imate mnoštvo materijala, naše snimke i fotografije gde možete pogledati kako izgleda naš orkestar i sa kakvim žarom trubači Trubači Balkanika sviraju. Na video snimcima istovremeno možete videti i reakcije ljudi koji su prisutni na veselju.

Trubači nastupaju u trenutku u kom vama odgovara najviše. Nastupamo na svadbama kada se iznosi torta pred goste, pratimo mladence, dočekujemo i ispraćamo kumove i goste i ostale u zavisnosti od običaje do običaja, od kraja do kraja Srbije.

Način našeg sviranja kao i repertoar prilagođavamo vašim zahtevima. Možete nam napisati i spisak pesama koje želite da se sviraju u određenom trenutku, određenim redosledom kako vi najviše volite.

Najbolji trubači će za vas učiniti sve da se osećate srećno i veselo da vaši gosti uživaju uz najbolju muziku i najbolje veselje. Nama je pravo zadovoljstvo kada čujemo kad gosti hvale trubače, kako su uživali kada su se veselili i provodili uz najbolju muziku na vašem slavlju.

Pozovite nas da bi ste uživali u svakom trenutku veselja.

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

062/85-00-253

065/65-94-508

kontakt@trubaci-srbije.rs

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube