062/85-00-253 | 065/65-94-508 Trubački orkestar Balkanika za Vaša veselja, svadbe, punoletstva

Želite najbolje trubače ?

Svakog dana trubači Balkanika sviraju u drugom kraju jer trubačka muzika je svuda poznata a mi smo uvek cenjeni kao najbolji trubački orkestar. Kad god da tražite najbolje trubače budite sigurni da ste upravo našli vrhunski trubački orkestar koji će svojim muzičkim nastupom učiniti vama i vašim gostima pravo zadovoljstvo.

Trubački orkestar na svadbenom veselju

Bez obzira gde pravite proslavu i da li se radi o proslavi punoletstva ili godišnjice braka, trubački orkestar će najlepšom muzikom razveseliti sve prisutne. Budite sigurni da ćete uz trubače i trubački orkestar Marka Danića veseliti se kao nikada do sada jer smo mi trubači koji su svojim znanjem i svojim sposobnostima pokazali da su nenadmašan trubački orkestar koji svojom vrhunskom muzikom ulepšava svaki trenutak i svako veselje. Naša trubačka muzika čuje se van granice Srbije. Gde god žive ljudi is Srbije pa i šire, sa Balkana, gde god se slavi i veseli u Švajcarskoj i Nemačkoj, Slovačkoj ili Austriji, Francuskoj ili Italiji a naravno i u svim državama bivše Jugoslavije, trubači Marka Danića stižu i sviraju najlepšu muziku za svako vaše veselje.

Trubači Subotica

Uvek nas možete pozvati jer naš orkestar je spreman da odgovori svakom vašem zahtevu u svakom trenutku i na svakom mestu.

Trubači Marka Danića sviraju najlepše i najbolje

Budite sigurni da ćete uz našu trubačku muziku vi i vaši gosti provesti najlepše trenutke vaše proslave. Sviramo u svakom momentu koji ste vi planirali, sviramo po svim običajima i pravilima slavlja, kako želite i kako bi volite jer je nama važno jedino da vi budete zadovoljni.

Za nama je mnogo godina iskustva sa trubačkom muzkom i nebrojeno proslava, svadbi, rođendana i svih vrsta svečanosti. Trubači Marka Danića su orkestar koji postoji više od 20 godina, orkestar koji je svirao i napravio vrhunsko veselje i zadovoljstvo svim gostima. Ko god da je došao na proslavu gde trubači Marka Danića nastupaju, mogao je da oseti tu živost, tu energiju koja vlada svud naokolo gde dopiru zvuci trube, jer trubači Marka Danića podižu atmosferu na svakoj proslavi.

Budite sigurni da će vaši gosti biti izuzetno srećni i da ćete se veseliti zajedno sa njima do kasnih večernjih sati na proslavama kao što su svadbe, godišnjice braka, punoletstva i sva ostala slavlja.

Mi smo trubači koji sviramo najlepše a ponosni smo i na nastupe na televiziji u emisiji Žikina šarenica koji je najbolja potvrda o kvalitetu izvorne narodne muzike koju sviramo.

Parovi - nastup trubača Balkanika uživo

Naša muzika je izvorna narodna ali takođe i moderna i popularna što dokazuje naše gostovanje uživo u rijalitiju Parovi.

Svi vole da slušaju trubače i da se vesele uz najbolju trubačku muziku a naš orkestar omogućuje da vašim gostima priuštite zadovoljstvo pozivajući naš trubački orkestar a mi ćemo vam dokazati koliko dobro sviramo.
Gotovo smo sigurni da ćete nas nakon proslave preporučiti svojim prijateljima i rodbini jer će se kod vas mnogi raspitivati za naš orkestar.

Pozovite nas jer ćete se sa nama lako dogovoriti o datumu dolaska i svim ostalim detaljima. Pozovite nas putem telefona, Viber-a ili Whatsapp-a.

POGLEDAJTE NAŠE NASTUPE

Nastup u Parovima na HappyTV

Ulazak u Parove uživo na HappyTV

Uvek dostupni

KONTAKTIRAJTE NAS

DRUŠTVENE MREŽE

Trubači Balkanika na FejsbukuTrubači Balkanika na Youtube